Photoshopgalleri

 

Jag har gjort fotomontagen sedan 2008 i just Photoshop, även om jag ska erkänna att det inte är lätt. Jag har tittat på bilderna från den tiden och kunde jag hålla mig för skratt, det var riktigt nice då men jag skulle aldrig visa dem i dag. Dessa montage är från 2010 och framåt, är den sista bilden först i ordningen sidan .. Jag har även börjat att försöka mig på så kallad MattePainting och Concept Art, där det första används i filmer och det senaste används mycket i spel t.ex.

Jag brukar även göra bakgrundsbilder till plattor och mobiltelefoner, skulle du vilja ha något så hör av dig så ska vi se om det går att lösa till en rimlig penning, du kan skicka ett mail från kontakt sidan.

Klicka på bilden för att förstora den. Under fotot du öppnat nere till höger får du två pilar >> klicka på dessa för att visa nästa bild, vill du bläddra tillbaka ser du << nere till vänster under bilden. Du kan också bläddra igenom bilderna med piltangenterna efter du öppnat en bild. Tänk på att du ser bara bilderna på den sida som är öppen, klicka på siffran eller pilen nertill på sidan för att komma till nästa sida. Klicka på bilden för att stänga den.

Du kan se fler bilder på Flickr.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Visa bildspel]” template=”/customers/6/0/7/mickesei.se/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php” order_by=”imagedate” order_direction=”DESC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

 

[ezcc]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: × 8 = 16