Inläggen kommer inte ofta…

Vet inte hur många som läser mina inlägg här på bloggen, det är säkert inte många men någonstans så hoppas jag att jag når ut till någon. Tänk vad hemskt det skulle vara att sitta och skriva sida upp och sida ner och sedan få reda på att ingen läst något av det du skrivit överhuvudtaget. Däremot om folk hittar andras dagböcker som de skrivit, då läser man dem i smyg…

Jag tänkte jag skriver ett par rader här så att ni som läser vet att jag fortfarande är kvar här i etern, men nu har det varit lite upp och ner med att man varit sjuk, sambo som är dålig på många sätt. Men snart ska man väl vara på fötter igen.. Tack för att ni läser mina bloggar 🙂

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 11 + = 15