Ett tag sen jag skrev nu

Men av någon anledning så har jag inte hunnit, låter konstigt men så är det. Har varit och fotograferat lite svamp bl.a. blev då biten av en fästing vilket resulterade i borrelia och jag fick äta antibiotika i 10 dagar. Hade tur att jag inte blev lika sjuk som min sambo blev av skiten. Sen har man jobbat som vanligt, tycker man spenderar mesta tiden på jobbet, de lediga dagarna kan man räkna på en hand.

Inte nog med allt eget elände så får man reda på att en fd. arbetskamrat som jag redan på den tiden tyckte var ett svin verkligen är ett svin med ett extra stort S, att ens kunna göra sånt som han gjort går utöver mitt förstånd. Jag hoppas verkligen han får spendera de 12 åren inlåst och inte blir utsläppt efter halva tiden, men i.o.m det svenska rättssystemet så är han nog ute snart igen. Det han sagt till mig om att straffa samma sortens människor som det visade sig att han själv var så hoppas jag han får det straffet på ett eller annat sätt.

Annars så har det inte hänt så mycket, kände bara att jag ville skriva av mig så kanske man kan gå vidare…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: − 2 = 7