Surfplattan

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, och det beror på att jag börjat jobba igen efter semestern.. Vi köpte ju varsin surfplatta jag och sambon som vi var nöjda med, sen fick jag en uppdatering som jag valde att installera. Det var en äkta men inte menad för den modellen vi har så efter ett tag så fick jag ”blå skärm” med texten ”ERROR” på hela skärmen, jag valde då att fabriks återställa plattan.

Sen gick den inte igång mer, den kom till start loggan där den frös fast så att säga. Åkte till Media Markt och lämnade in den på service, det skulle ta minst en månad att få den fixad. Sen igår fick jag avisering på mobilen att den var klar att hämtas, men att det skulle kosta mig 400:- trots att jag hade garanti på den. Det visade sig vara ”mjukvaruproblem” och då gäller inte garantin.

Jag tycker det är konstigt i och med att jag inte lagt in något olämpligt program utan en uppdatering som jag trodde var för plattan, får jag en uppdatering till mobiltelefon eller datorn så är det just för den enheten och inte en annan, så varför får man det till plattan?

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: × 1 = 10