Härlig dag

Ja, i tisdags.. Vi åkte till Gotland på måndag natten 02:25 gick båten och vi var framme 05:40, det var regn tunga skyar och emellanåt vräkte det ner ordentligt. Men det gjorde inget för det var under transportsträckorna, vi åkte nedåt till södra Gotland eller mer sydvästra där var det uppehåll.

Sedan åkte vi sakta uppåt på västra sidan av ön hela vägen, stannade och fotograferade på många ställen, under tiden så drog de mörka molnen bort vart efter och resten av dagen blev underbar. Men som vanligt går ju dagen så fort, 18:40 skulle vi åka hem till fastlandet igen, och det är inte bättre att man redan längtar tillbaka till ön. 

Det finns fortfarande mycket kvar att fotografera och se, men nu är det bara få dagar kvar på vår sommarsemester innan man ska tillbaka till jobbet och längta till nästa års semester..

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: − 2 = 2