Tick tack …

Tiden går väldigt fort ibland, idag är det sista juni och vi har 10 dagar kvar av vår semester. Vi ska väl hinna med några fotorundor till innan man åter ska vara på sin arbetsplats och jobba för brödfödan. Idag har jag suttit hela dagen och jobbat med en sk. ”Steampunk” bild i Photoshop, vet inte riktigt när den kommer bli klart men man skall inte ha för bråttom för då blir den inte bra.

Värsta är att man har så många idéer på vad man ska göra, men samtidigt känns det som om tiden inte räcker till på något sätt. Jag vill redigera mina fotografier, samla foton till nästa fotobok som skall handla om Gotland, göra bilder i Photoshop, fotografera fler bilder osv. Men man får passa på med de tre första dom dagar man är ledig och det är dåligt väder ute.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: + 43 = 51