Dag 2

Med hörapparater, detta är ganska intressant, för när jag var hos audionomen så hörde jag mycket som jag inte hört på länge men väl hemma så tyckte jag att det var precis som förut. Trodde att det var något fel med apparaterna. Sen igår var vi iväg och fotograferade lite, en bit ute på landet och vad förvånad jag blev när man hörde fåglar som sjöng högt. Mest förvånad blev jag då jag råkade gå på torra löv, eftersom jag hörde hur det prasslade ordentligt.

Nu har jag beställt en massa extra batterier billigt på nätet, passade även på att beställa några askar med ”vaxfilter” som skyddar själva högtalaren som är ca 1 mm stor. Tänk att man levt med detta sedan många år tillbaka utan att ens funderat på att det går att fixa, min stackars sambo har fått höra svaret ”Va?” ett antal gånger under åren.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 7 + 1 =