Dag 2 på semestern

Idag är det dag 2 av semestern, det har väl inte hänt så mycket, vi var till Gotland 2 dagar men det var precis innan själva semestern började :). Igår var jag och hämtade ett paket, det var L fäste för kameran. För dom som inte är så insatta så används L fästet så att man kan ha kameran på stativ både liggande (som vanligt) men även på högkant. Detta för att när man t.ex. ska fotografera sk. panorama bilder så roterar kameran centrerat.

Idag var jag hämtade ut mitt nya körkort, det gamla går snart ut det har redan gått 10 år sedan sist, usch vad tiden går… Och imorron ska jag hämta mina hörapparater så att man hör vad sambo säger egentligen och inte vad jag tror hon säger, 🙂 näe, skämt å sido.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 75 + = 79