Påsk helgen

Nu är det sista dagen på påsk helgen, annandag påsk, i morron ska man jobba igen, kvällspass.. OK vad har vi gjort under påsken då? Inte mycket, vädret har inte varit det bästa det har kommit snö som sedan smält bort osv. Annars har jag försökt att komma på hur min musik ska låta, fick ihop en slinga men kom sedan på efter att sambon påpekat detta att den bör nog ha fler delar än bara en slinga.

Det ska vara intro, vers och refräng på en låt minst, bara att sätta sig och komponera flera delar innan kan kan sätta ihop det. Får ju inte låta för lika heller i slutänden. Samtidigt som jag komponerar så passar jag på att lära mig noter, ackord och ackompanjemang. All på detta program:

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 64 + = 68