För snart fem år sedan…

Då gick en av mina stora drömmar i uppfyllelse, jag köpte min allra första system kamera, något som jag drömt om sedan jag gick på högstadiet och hade foto/film som tillvalsämne. Jag sade jämt att en dag skulle jag ha en system kamera och objektiv till den. I november 2012 köpte jag en ny Nikon D3000 och började experimentera, jag ville prova allt, bl.a. fotografera vattendroppar som studsar i vatten, och här två av dom bilderna som jag blev mest nöjd med då..

 
blå
Här hade jag ett blått plastlock med vatten på som droppen landade på.

röd
Och här ett rött, kallade denna för blood splash.

Sedan har det blivit en hel del fotografier, som jag kommer lägga in och skriva om i mitt fotoportfolio.

Bokmärk Permalänk.

2 Kommentarer

  1. Jösses, så snyggt!
    Hade inte ens tänkt på att man kan bara ta ett lock som underlag…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = 1