Fotomässan 2016

Igår var jag till fotomässan i Älvsjö första gången i mitt liv, jag hade fått två fribiljetter. Sambon ville inte följa med så jag begav mig dit själv, det var en viss monter som jag sökte upp ganska fort och det var Moderskeppets. Det roliga med det hela var att nästan alla lärarna där kände igen mig, de antingen nickade och sa ”Hej Micke”, eller kom fram direkt och tog i hand. Det kändes som om man umgåtts dagligen i flera år. Annars brukar jag vara väldigt blyg men nu kändes det bara naturligt att prata med dem.

Sen sprang jag på två Facebook kompisar på mässan också och det var kul det med. Sanna från moderskeppet fotograferade mig och Camilla till deras Instagramkonto sedan fotograferade Filip mig till en intervju som Camilla gjort tidigare i år angående att jag är textare av deras videokurser. Lite kul att få nya vänner som har samma sorts intresse. Pratade även med Anders och berömde hans kurser, som jag följer och försöker lära mig mer av. Här lite bilder från mässan:

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 88 + = 92