Ett tag sen nu..

Nu var det ett tag sedan som jag skrev sist, anledningen är att jag har varit i väg och avslutat ett bankkonto med mina bröder. Och fick arvet efter min far, för dessa så köpte jag bl.a. en ny dator och en Wacomplatta (ritplatta till datorn) bra när man jobbar med fotomontagen i PS. Men resorna var inte kul…

Här ifrån till city tog 1½ timme vilket normalt går på ca 20 minuter, sen hamnade jag i en annan kö p.g.a. en olycka, där fick jag stå i kö 2 timmar innan de kunde släppa på trafiken igen. Sen när jag skulle hem så hamnade jag i köer igen.

Dagen efter så skulle jag till jobbet, då hade det snöat och det var spegel blank is på vägen, vilket gjorde att jag även då hamnade i köer och nära att bilen halkade ner i diket fast jag stod still. I vilket fall som helst börjar jag nu få iordning på nya datorn med alla program och så.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 9 × 1 =