Nyhetsbrev # 3

Nu så har ju nyhetsbrev # 2 nyligen gått ut till de som prenumererar så nu är det dags att samla material till den, jag vet ungefär vad det ska handla om redan och håller på att ska göra en video om det + samla in annat material. Har även funderat lite på vad flera av de kommande nyhetsbreven skall handla om, så man hinner få ihop text och annat till dessa.

Det som är kul är att jag kan se på statistiken hur många som öppnat breven av dem jag skickat ut, detta innebär att lite nyfikenhet finns ju och det är bra. Jag har ju även lagt ut brevet på bl.a. facebook men vet inte om jag ska ta bort det för att fler ska skaffa sig nyhetsbrevet?.. Dags nu att dra till jobbet, men vi hörs..

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 4 × = 4