Nyhetsbrev…

Jag är ju som många vet medlem i en grupp som heter Moderskeppet, där fick man i en kurs lära sig hur man på sin egna hemsida kan skapa en signerings ruta om folk vill ha mitt nyhetsbrev. Så det är jag ju då tvungen att testa, men det kan vara lite svårt att komma på vad man ska skriva om. Men så fick jag ett förslag av en Facebook vän, varför inte ta upp om redigering av foton. Det är ju ett bra förslag så det kommer det att bli.

Jag kommer även att försöka ta upp hur man hittar saker i de olika programmen Photoshop och Lightroom, om hur man gör fotomontagen, vart man kan hitta gratis bilder som man kan använda osv. Har ni fler förslag så skicka gärna ett mail via ”Kontakt” sidan. Tack på förhand.

PS. Kika efter denna i sidfot eller sidebaren:Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: × 5 = 10