Stort misstag…

Idag var vi ut och fotograferades på tre olika platser. På plats två som var Kungsbyns djurpark i Västerås, där vi åkte på en safari och komma nära djuren. Sedan gick vi runt och skjuta andra djur, inklusive en kelig katt. Men även lamor, mufflon, älg och kameler.

Nu tänker du säkert, ”Stort misstag”? Tja, det hände när vi kom hem, och jag skulle överföra bilderna till datorn. Jag trodde att allt var färdigt, jag kopplade ur kameran och raderade allt på minneskortet. Då insåg jag att jag har tagit bort en massa bilder som jag aldrig kommer att få tillbaka och de aldrig laddas upp till hårddisken heller. Så alla bilder av älg, de flesta av de bilder av keliga katten är borta.

Jag letade efter ett program för att återvinna mitt minneskort för att se om jag kan rädda bilder på något sätt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 20 − = 15