Arvet…

Igår kom pengarna in på kontot efter vår nyligen avlidne faster, hon själv hade inte några barn så hennes syskon och syskonbarn ärvde henne. Vissa trodde att våra släktingar skulle sätta käppar i hjulen, och att vi skulle bli utan pengar. Jag visste redan vad jag skulle spendera pengarna på, inte för att jag planerat det, men jag har länge tittat på dem själv men har inte haft så mycket pengar att spendera direkt.

camera

Det var en lång zoom kamera med 60x optisk zoom, motsvarande en systemkamera med objektiv från 20 mm till 1200 mm, och det bästa är att det finns RAW som jag föredrar att fota i. Jag har fortfarande mina två systemkameror också, kanske en lite i överkant men man vet aldrig när de behövs. Jag kommer att fotografera med de två senaste i vilket fall, kan ha den äldsta som en backup.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 67 − = 59