Gotlands resan

Vi åkte på den första resan augusti 03-04, vi var till Gotland, den vackraste platsen som tillhör Sverige. När du är på Gotland känns som om man skulle gå igenom en hel del andra länder, som Italien, Grekland och så vidare.

Gotland westcoast

Vi reste först från Visby sedan ner längs västkusten, ibland vi hamnade i mitten av ön, där det fanns vackra natur och en annat att ta bilder av. Som till exempel gamla väderkvarnar eller bara själva landskapet.

windmill

Den sista dagen åkte vi längs östkusten en stund, då vi skulle åka över till Fårö men kön till färjan var så lång att vi var oroliga att vi inte skulle komma tillbaka till Visby innan båten skulle gå hem. Vi åkte i stället till Visby och besökte Fornsalen ett museum, det var bland annat en silverskatt som har varit i ett Rabbi bo, och även andra vikingatid och medeltida fynd som skallen av en stadsvakt.

Silver coins

skull

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 5 + 5 =