Våren

knoppas
Igår var vi ute på en promenad jag, min partner och min bonus son, vädret var mycket trevligt och det var varmt. Vi åt middag innan vi bestämde oss för att åka till det vi kallar ”våran väg”, först så vi stannade vid en plats som ligger nära en campingplats precis vid havet. Det kunde ha varit lite mer blommor men även träden hade börjat knoppas, för knappt en vecka sedan, hade fortfarande inget hänt.

På vägen hem såg vi tre dovhjortar som gick och åt på nysådda åkrar, vi fotograferade dem också, men bilderna blev inte bra för mig eftersom det var dåligt ljus. Så det blev mycket rörelseoskärpa i bilderna, men jag hoppas att vi kommer att se dem flera gånger, så att vi kan få bättre bilder på dem.

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 42 + = 49