Lekte med eget foto

Jag har gjort några fotomontage och manipulationer i Photoshop sedan 2008, det är 8 år nu men har aldrig gjort manipulation av mina egna foton. Fotot jag gjorde av denna av är på vårt hus, och det var bra ljus och barnen lekte, här är det ursprungliga fotot:

Originalet

Tänkte länge på vad jag skulle göra när jag tittade på Internet och hittade något som kallas ”Matte målning” och den har använts för filmproduktion sedan 40-talet, men då det målades som bakgrund på stora canvastryck. Fotot är min men eftersom allt annat är så kallade stockfoton och är fria att använda för eget arbete och en del även i reklamjobb. Så småningom när bilden blev klar efter ca 5 dagar totalt, och ser ut så här:

bilden
Kika i ”Photoshop Portfolio” för större bild ..

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 8 + 1 =