Slutligen

Dags att åka ut på den första fotot resan för detta år, det var ganska trevligt där ute trots att det inte var så soligt, flickvännen frågade om vi skulle åka ut för att kolla om det fanns blåsippor att fotografera. Sagt och gjort vi bestämde oss för att åka till ”vår väg” som vi kallar den, och campingen som ligger där, vi fann ganska snart blåsippa, tussilago, men också en hel del andra saker att fotografera.

Jag fastnade lite för den gamla växten som dött och torkat på plats, men även så jag komponerade med ekollon och en mossig sten som jag fotograferade, och var nöjd med, nu vet vi att det kommer att bli flera resor för nu har vår säsong börjat ”foto säsongen” den femte av alla årstider. Här, en av de bilder jag blev nöjd med idag.

 

 

blomster

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: 8 + 2 =