Fågel bilder

eagle

När jag fick min första SLR och började fotografera på allvar, visste jag inte riktigt vad jag ville ha för motiv, men då tänkte jag att man kan fotografera allt möjligt och inte fastna för något speciellt. Jag har fotograferat makro, natur och en massa andra saker. När vi åkt runt har vi lyckats ta bilder av en älg och sedan kom tanken på att få fotografera kronvilt, såsom björnar, lodjur, etc.

De flesta av dessa är kanske omöjligt att lyckas fånga i det fria, men havs- eller kungsörn bör man se vid tillfälle när man bor så nära kusten. Vi var en sväng ut på Muskö och sedan fick jag chansen, kom en örn svävande ovanför oss, men hade otur att det var svårt att få in fokus och den flög upp högre och högre. Men jag försökte i alla fall och fick bilden ovan, man får ge sig ut flera gånger och hoppas att den dyker upp närmare.

Annars är det så med rovfåglar, att när du kör bil då du ser dem sitta på träden och på viltstängsel eller svävar över trädtopparna på jakt efter något ätbart, men när du stanna bilen och tar kameran så du förlorat dem direkt.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fill this before sending: + 64 = 66