Restaurerade foton

Här hittar du bilder jag restaurerat p.g.a. dålig kvalitet eller för att de var trasiga, eller repade. De flesta av de bilder jag vill spara för framtiden, eftersom mina föräldrar är borta nu, även de andra på bilderna med. Klicka på bilden för att se den förstorad.

Placera muspekaren till höger på bilden och du får en bläddringspil till höger, vill du backa tillbaka placera muspekaren på bildens vänstra sida. Upptill på höger sida klickar du på X för att stänga bilden. Bilderna i den ordning i vilken jag återställt dem, och inte i kronologisk ordning.

2 Kommentarer

  1. Bra bilder. På den bilden där pappa och Kauko ska åka hem till Finland ( där dom har golfbrallor på sig vid tåget ) så är det pappas fostermamma Astrid som står där i bakgrunden. Vilka dom bägge männen är vet jag inte men jag misstänker att mannen i hatten är Kaukos fosterfar. Där pappa står vid pumpen och där Kauko och han har shorts på sig är tagna i Fjugesta där dom bodde som krigsbarn. Tyvärr så fick dom inte bo i samma familj. Bilden där pappa och mamma sitter vid bordet är taget i Kolbäck. Bilderna där pappa står och vaktar flygplanet och där han står med en anna kille i uniform är tagna i Rovaniemi där pappa gjorde militärtjänst som gränsjägare ( Rajajääkäri ). Bilden på farbror Kauko stående i trappan är tagen i Pahtamukka, Kolari. Där bodde farmor även då när jag var 5- 6 år gammal. Även den bilden där pappa står med hästen är tagen i Pahtamukka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i innan ni kan skicka! *

WordPress spam blocked by CleanTalk.