Om mig

Vad ska man ta upp på den här sidan då? Jag föddes och växte upp i Enköping, flyttade därifrån 1986.  Jag hade en väldigt tråkig barndom utan kamrater nästan jämt, var mycket för mig själv och åren i skolan var de värsta i mitt liv från 4an och upp till 7an innan jag fick byta skola. Många av mina skolkamrater började att mobba mig och jag blev en enstöring. Många gånger önskade man sig att allt varit annorlunda. Jag har en hel del olika intressen men fotografering är det som jag alltid haft som intresse men som vuxit sig till en bland de största.IMG_0626

Sedan har jag fått intressen som Photoshop som jag använder mig av att göra montagen i, ni hittar en del av mina montagen under ”Photoshop Portfolio”. När jag inte fotograferar, redigerar fotografierna eller gör Photoshop montagen, så jobbar jag på ett äldreboende med personer som har en demenssjukdom vilket är väldigt intressant. Jag har även många åtaganden på jobbet som bl.a. SoL dokument ansvarig och även många andra uppgifter.

När det gäller fotografering så har jag hittat ett paradis att fotografera i och det är underbara Gotland, där allt finns att fotografera, natur, hav och byggnader med mycket mera. Man ser där med helt andra ögon. Fotografiet här till vänster är taget på ett annat ställe som är fantastiskt att fotografera på och det är Nynäshamn, vet inte varför riktigt men närheten till havet och naturen där är helt fantastisk. 

Annars sitter jag mycket med Lightroom och redigerar mina fotografier, men även ibland i Photoshop eftersom man kan göra ganska mycket mer med sina fotografier där än i Lightroom. Sen fotomontagen är tacksamt att göra speciellt när de blir så bra att folk tror man fotograferat bilden och inte gjort den av flera bilder. Jag försöker fotografera så ofta som jag får tillfälle och vädret tillåter det.

Jag fotograferar även på jobbet eftersom vi har en Facebooksida där vi lägger upp bilder på våra boende och de olika aktiviteter som vi gör för dem och tillsammans med dem. På de sättet kan anhöriga och vänner till dem följa vad som händer fast dom t.o.m bor på andra sidan jordklotet.

Jag har nu förtiden 3 kameror 2 Nikon SLR och en Lumix lång zoom kamera, som tur är så kan man fotografera RAW med alla 3 vilket är det bästa tycker jag men alla tycker inte likadant, men det är upp till var och en och man ska inte försöka tvinga någon att göra på annat sätt än dom gör.

 

Kommentering är stängt!